Білково-вітамінні добавки для свиней
Показник |
Одиниці виміру |
Поро- сята |
До 65 кг |
Від 65 кг |
Свино- матки лак- туючі |
Свино- матки супо- росні |
Хряки |
С2 25% |
С3 15% |
С4 10% |
С5Л 15% |
С5С 10% |
СХ 20% |
Сирий протеїн |
% |
39.50 |
39.00 |
32.60 |
38.30 |
27.80 |
35.10 |
Обмінна енергія |
МДж/кг |
12.40 |
11.80 |
10.60 |
11.20 |
7.65 |
11.50 |
Лізин |
% |
4.30 |
4.95 |
5.80 |
4.85 |
3.50 |
3.00 |
Метіонін |
% |
1.25 |
1.35 |
1.45 |
1.25 |
1.05 |
1.00 |
Треонін |
% |
2.50 |
2.70 |
3.00 |
2.65 |
2.00 |
2.00 |
Клітковина |
% |
5.60 |
4.80 |
4.80 |
4.33 |
8.20 |
5.00 |
Кальцій |
% |
2.75 |
4.45 |
6.45 |
5.35 |
7.90 |
4.00 |
Фосфор доступный |
% |
8.40 |
8.85 |
1.10 |
1.30 |
1.25 |
1.10 |
Натрій |
% |
0.60 |
0.10 |
1.45 |
1.28 |
1.60 |
0.80 |
Вітамін А |
м.о/кг |
52 000 |
60 000 |
40 500 |
93 331 |
140 000 |
70 000 |
Вітамін D3 |
м.о/кг |
8 000 |
10 665 |
7 200 |
11 666 |
17 500 |
8 750 |
Вітамін Е |
мг/кг |
355 |
180 |
123 |
333 |
500 |
475 |
Вітамін B1 |
мг/кг |
10 |
11 |
8 |
9 |
14 |
17 |
Вітамін B2 |
мг/кг |
24 |
40 |
27 |
37 |
56 |
28 |
Вітамін B6 |
мг/кг |
16 |
17 |
11 |
33 |
50 |
25 |
Вітамін B12 |
мг/кг |
0.12 |
0.20 |
0.14 |
0.15 |
0.23 |
0.11 |
Вітамін K3 |
мг/кг |
12 |
13 |
9 |
13 |
20 |
10 |
Біотин |
мг/кг |
1.0 |
0.8 |
0.5 |
1.3 |
2.0 |
2.0 |
Кислота фолієва |
мг/кг |
4 |
7 |
5 |
23 |
35 |
18 |
Ніацин |
мг/кг |
160 |
253 |
170 |
133 |
200 |
100 |
Кальцію пантот. |
мг/кг |
80 |
100 |
68 |
67 |
100 |
50 |
Холін хлорид |
мг/кг |
1850 |
1400 |
1610 |
1 568 |
2 352 |
1 175 |
Мідь |
мг/кг |
580 |
113 |
140 |
100 |
150 |
100 |
Цинк |
мг/кг |
525 |
860 |
980 |
666 |
1 000 |
812 |
Марганець |
мг/кг |
395 |
430 |
550 |
680 |
1 023 |
510 |
Залізо |
мг/кг |
510 |
870 |
980 |
890 |
1 195 |
770 |
Йод |
мг/кг |
9 |
13 |
16 |
14 |
22 |
10 |
Селен |
мг/кг |
1.20 |
1.80 |
2.20 |
2.60 |
4.00 |
2.00 |
Антиоксидант |
мг/кг |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Ароматизатор |
мг/кг |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Мультиензим. комплекс |
мг/кг |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
Вміст поживних речовин, не в значній мірі, може коливатися в межах зміни поживності сировини.
|